ΔΙΑΜΟΝΗ

Σουίτα με πρόσβαση στην πισίνα
Σουίτα με πρόσβαση στην πισίνα
Η διακόσμηση της Σουίτας με πρόσβαση στην πισίνα, χαρακτηρίζεται από την μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ αποτελεί ένα καταφύγιο άνεσης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες της.

Σουίτα με θέα στην πισίνα
Σουίτα με θέα στην πισίνα
Σε απόλυτη αρμονία με την μοναδική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το εκλεπτυσμένο σκηνικό, η Σουίτα με θέα στην πισίνα, σας καλωσορίζει σε ένα υπέροχα φωτισμένο καθιστικό με μοντέρνες πινελιές διακόσμησης.
Τζούνιορ Σουίτα
Τζούνιορ Σουίτα
Η λουσμένη στο φως Τζούνιορ Σουίτα του Chora Kythnos Suites αποτελείται από δύο επίπεδα και βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο του συγκροτήματος, ενώ προσφέρει μοναδική θέα στον υπέροχο ορίζοντα.
Σουίτα Κύθνος με ιδιωτική πισίνα
Σουίτα Κύθνος με ιδιωτική πισίνα
To κομψό περιβάλλον συναντά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια στην ευρύχωρη, μινιμαλιστικής διακόσμησης Σουίτα Κύθνος με ιδιωτική πισίνα. Με το κυκλαδίτικο στυλ να κυριαρχεί, το αναβαθμισμένο αισθητικά εσωτερικό ξεδιπλώνεται σε δυο επίπεδα.
Studio Με Ανεξάρτητη Είσοδο
Studio Με Ανεξάρτητη Είσοδο
Το Studio σας καλωσορίζει σε ένα ζεστό περιβάλλον με Κυκλαδική αρχιτεκτονική και μινιμαλιστική αισθητική. Οι χώροι του είναι ειδικά διαμορφωμένοι για δύο άτομα, ενώ διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο.
Χώρα | Κύθνος
Ελλάδα GR 84006
T: +30 22810 31780
F: +30 22810 31781
E: info@chorakythnossuites.gr

Αριθμός Γνωστοποίησης: 1095074

Booking
FOLLOW US /
USEFUL LINKS /
© 2020 Chora Kythnos Suites | Website. All rights reserved. | Πολιτική Απορρήτου